ZAND & GRIND

Zand, grind en siergrind van Dikker

Totdat u het nodig heeft staat u er waarschijnlijk niet bij stil maar de verscheidenheid in zand, grind en niet te vergeten siergrind is erg groot en dit zal vast vragen bij u oproepen. Dikker met vestigingen in Veldhoven en Beringe is een gespecialiseerd bedrijf in o.a. zand, grind en siergrind en zijn dagelijks bezig met deze materialen en de toepassing ervan. Hieronder kunt u ons assortiment bekijken.

Dikker bezorgt uw bestelling op elk gewenst adres
Door het hoge gewicht van zand, grind of siergrind kan het vervoer ervan problematisch worden. Als u uw zand, grind of siergrind bij Dikker bestelt kan dit op elk gewenst adres bezorgd worden. Dikker beschikt over een uitgebreid, modern wagenpark om uw zand, grind of siergrind te transporteren. Dikker levert uw zand, grind of siergrind af in handige 'Big Bags'. Ook hebben we zand, grind en cement in zakken van 25 kg voor af te halen op voorraad. Of u nu uw zand, grind of siergrind bij Dikker in Veldhoven haalt of bij Dikker in Beringe maakt niet uit, de service is gelijk. En als u veel afvalmateriaal af te voeren heeft bij uw project(en) bent u bij Dikker ook aan het juiste adres, zij bieden hiervoor een variëteit aan containers te huur aan.

Containers

Containers voor elke klus

Bent u op zoek naar bouwafvalcontainers voor afvoeren van verschillende soorten afval of voor tijdelijke opslag? Dan bent u bij Dikker in Veldhoven of Beringe aan het juiste adres. Dikker levert bouw- en afvalcontainers en opslagcontainers in diverse maten, voor langere tijd of voor één dag en ze worden allemaal bezorgd en opgehaald of geleegd door Dikker of door bedrijven in opdracht van Dikker.
Kies uw container (milieu)bewust
Dikker levert afvalcontainers aan klussers, verbouwers, aannemers en organisatoren van evenementen, professioneel of particulier voor diverse doeleinden. Bedenk op voorhand goed wat voor materiaal u wenst af te voeren, de tarieven per afvalstroom lopen behoorlijk uiteen. Soms is het voordeliger om per afvalstroom aparte (kleinere) containers te huren in plaats van één grote voor alles.

Begrippen© 2023 Dikker BV | Alle rechten voorbehouden
ItInMotion website en webdesign Rmk Reclame en adviesbureau